недеља, 2. фебруар 2014.

Punjeni šampinjoni i pirinač sa soja sosom




Današni ručak :) A za desert ili bolje rečeno za večeru, će biti Koh od griza:) Da nam se prvo ovo slegne :)
Slikice su malo loše, al zato tanjiri brzinski ispraznjeni :)


Punjeni šampinjoni i pirinač sa soja sosom

250 gr šampinjona
80 gr ulja
50 gr maslaca
60 gr šunke
3 kašike majoneza
peršun
so
biber

Glave šampinjona posoliti , pobiberiti i peći u podmazanom plehu .
Iseckane drške iseckati i izdinstati ih na maslacu, dodati sitno seckanu šunku, peršun, biber, so i majonez.
Pečene glave šampinjona redjati na tanjir i puniti ih pripremljenim nadevom.



Pirinač obariti, dodati malo seckanih drskica od šampinjona, zaciniti po zelji, biber, so, persun,vegata,... 
Sipati preko soja sos, i parmazan pred serviranje.






Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...