Kora:
500 gr brasna
2 jaja
150 gr secara
1 dcl mleka
1 prasak za pecivo
Testo podeliti na 4 dela, i ispeci 4 kore na prevrnutom plehu.
Fil:
400 gr secara istopiti kao karamel, kad pozuti naliti sa
1 l mleka manje 1 solja.
200 gr brasna razmutiti u solji mleka pa umesati u karamel
1 puter (margarin) umesati u ohladjen krem od karamela
Po zelji u fil se mogu dodati mleveni orasi.
500 gr brasna
2 jaja
150 gr secara
1 dcl mleka
1 prasak za pecivo
Testo podeliti na 4 dela, i ispeci 4 kore na prevrnutom plehu.
Fil:
400 gr secara istopiti kao karamel, kad pozuti naliti sa
1 l mleka manje 1 solja.
200 gr brasna razmutiti u solji mleka pa umesati u karamel
1 puter (margarin) umesati u ohladjen krem od karamela
Po zelji u fil se mogu dodati mleveni orasi.
Нема коментара:
Постави коментар