Sastojci:
12 kanelona (testo za lazanje)
200 g praške šunke
200 g rendanog trapista
200 ml neutralne pavlake
200 ml soka od paradajza
Priprema
Testo kratko obariti i ocediti. Na svaki komad staviti prašku šunku i malo rendanog trapista, urolovati i redjati u vatrostalnu posudu. Preliti paradajz sokom, neutralnom pavlakom i posuti preostalim trapistom. Zapeci 15-ak minuta u zagrejanoj rerni na 200*C.
Preuzmite recept u PDF formatu
12 kanelona (testo za lazanje)
200 g praške šunke
200 g rendanog trapista
200 ml neutralne pavlake
200 ml soka od paradajza
Priprema
Testo kratko obariti i ocediti. Na svaki komad staviti prašku šunku i malo rendanog trapista, urolovati i redjati u vatrostalnu posudu. Preliti paradajz sokom, neutralnom pavlakom i posuti preostalim trapistom. Zapeci 15-ak minuta u zagrejanoj rerni na 200*C.
Preuzmite recept u PDF formatu
Нема коментара:
Постави коментар